brumbrum

vi åkte aldrig till teneriffa eftersom jag drabbades av stelkramp efter att ha hoppat över sprutan i 4:an pga att jag låg hemma med stelkramp.
"om lotta får damp, kasta svamp!" minns du daniella?

skämt o sido, vi tog oss ner dit, eller upp eller vad det är. det var en händelserik vecka må jag säga.
här kommer en rad anmärkningsvärda händelser:

Redan på flygplatsen i örebro började de hända grejer. mitt framför ögonen på mig ligger min tappade mobil, samtidigt kommer en bil och sakta men säkert placerar däcket precis på skärmen och pangbom slask osv. stackarn.

På flygplanet efter maten säger mamma belåtet : "å en våtservett" och river upp paketet. naturligtvis var det inte en servett där i. 165727457962475 sockerkorn ligger utspridda över hela planet. åtminstånde över hela henne. skratt skratt

Efter en middag ute skulle vi dra vidare någonstans men mormor vägrade. hon gick med bestämda steg till hotellet. hon slänger ur sig ett enkelt uttryck på spanska. "nos vemos". vad betyder det? frågade anders som har noll koll på spanska. och innan jag hinner översätta skriker mormor "det betyder far åt helvete" skratt skratt cp mormor

En stor fin fjäril ligger på vägen och är skadad. pappa försöker hjälpsamt skjuta in den lite åt sidan så den inte ska bli överkörd. Då kommer en norrman som ska hjälpa till. han tar den i vingen (vilket man inte får göra, då kan den nämligen aldrig mer flyga) och idioten kastar den åt kanten. och då händer det. det som man bara ser 1 gång under en hel livstid. det kommer en ödla upphoppandes och fångar fjärilen i luften och slukar den. vi blev lite paffa. skratt skratt

 

ful men lycklig tjej

.

akta coolingen också.

händelserna är inte slut.

Inatt när vi skulle fara hem, 3 minuter innan bussen gick till flygplatsen kom vi på att vi saknade en av oss 10. vi var liksom bara 9. alice var puts veck. hon hade kört den här "det är ingen idé att sova, vi ska ju upp snart" så vi hittade henne på våran favoritbar "reggie". Där satt hon och hade totalt glömt bort tiden, satt o brände ner ungefär 6 bob marley skivor som stället hade. panik panik. vi hann tillslut.

Juste, jag glömde min skinnjacka där borta också. stillsamt och fint hänger den i garderoben. På teneriffa. alltid nåt kvar.

puss & stress, kanada-gäss


Kommentarer
Postat av: eeeliin

förjävligt cool bild där i mitten <3 skönt att du e tillbaxx

2009-02-23 @ 00:29:56
URL: http://elinwahlstrom.blogg.se/
Postat av: hägg

det är nog bäst att byta kommentar text, den syns inte så bra på alla skärmar ser jag nu när jag sitter vid min andra dator syns inte alls faktiskteller de är färgen som fuckar. men välkomme tillbaks till värmen !

2009-02-23 @ 08:10:24
Postat av: mathilda

meeen what? ofta mobilen? jag LOVAR att jag höll i den idag, den var heel. typ återuppstått? ha, jesus-style. ha. hahah. haa. uh.

2009-02-23 @ 21:15:30
URL: http://mathildaaltis.blogg.se/
Postat av: fanny

haha du vet att min mobil är jesus. den klara ju sig. nästan som ny blev den, efter slaskduschen, och krachet. ha.hahah. haa. uh

2009-02-23 @ 22:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0