älskade
we don't have to stay this way
if only you would wake


KÄR I PRADISE HOTEL

hoppas innerligt att ni förstod ironin i rubriken. här kommer ett inlägg med argument om varför du INTE ska titta på spyan:


en massör, en kortspelare, en personlig tränare, en fotograf, tre dagisfröknar, en komvux student, två ospecifika studenter och två drinkblandare.
dessa ska slåss om oheder och vanära i tropiskt klimat. jag skulle kunna börja spekulera kring varför vi inte hittar så många ingenjörer eller jurister i bunten, men jag håller mig ifrån det, iallafall för en stund.

och här dyker catja divjak upp igen. först skulle hon ha skivkontrakt med Dr alban, men det blev inget av, (han ville nog bara ligga, vilket han säkert fick), sedan sökte hon till idol, sjöng som en get från Tibet som svalt en trumpet, gick inte vidare. Men nu, paradise hotel. Mediakåt? ett bra sätt att bli känd på.  hon är med all säkerhet bättre på att ligga med stureplansäckel än att sjunga. och så är hon snygg också. bra att ta vara på livet catja, jag gillar dig!

deltagarna, ni kommer tröttna på dom förr eller senare. ni kommer hata de dom gör, hur dom pratar, kroppsspråket, deras kloka värderingar, deras poänglösa gräl, ni kommer tycka att tjejerna är horor och killarna är svin. ni kommer ha sköna höstkvällar med en hel del posande, magrutor hit, putande läppar dit.
det värsta av allt är att programmet leder absolut ingenstans. det kommer ingenvart. det går och går men det händer absolut ingenting, eftersom ingen av dom har nånting att komma nånstans med.

stackars jävlar..hoppas ni tog er tid att läsa skiten. det kom från hjärtat. nu känns allt plötsligt mycket lättare. andas fampa slampa.

puss på ett paradis, äter hellre bara ris

circle of trust

hej tjena hallå osv, nu hetsar jag bara med massa bilder på saknade CT.

ne palla inge mer, finns sjukt mycket roliga saker vi gjort.

"saknar de grymt, speciellet sten-sax-påse turneringarna. det är inte roligt o köra själv, det blir alltid oavgjort eller så vinner högerhanden för att vänstern glömmer bort att välja något. :("
kanske ett bevis på att ralle fortfarande är dum i huvudetyeah, we are like a circle.
a circle of trust

skunk

hej hej hallå ångloken och mina alldeles för många fans.
hej hej och åter igen hej.saknar åhus mycket.
det var väl ungefär det jag hade att säga idag..

skunk.  (skrev endast det för att rubriken skulle ha något med inlägget att göra. blir sällan så. vem bryr sig? varför skriver jag en uppsats i parantes? sjukt onödigt.)

vi behöver dig


RSS 2.0